2017-12-22 10:07:44• hírek • Oszkó Viktória

Újabb idős asszonyt gázoltak el

Ittasan vezetnek az emberek és figyelmetlen sofőrökből is bőven akad - a rendőrség az ünnepek előtt sem pihenhet.

December 21-én a sárközi közúti rendőrök ittas sofőrt fogtak. Az autó sofőrjét, egy 42 éves sárközi férfit a rendőrök közúti ellenőrzés apropóján állítottak félre.

Az alkoholteszt rögtön kimutatta, hogy a férfi jelentős mennyiségű szeszt fogyaszthatott, mivel a véralkoholszintje 1,01 mg/l volt a kifújt levegőben. Igazoltatás közben az is kiderült, hogy a férfi jogosítványa még csak nem is érvényes. A hatóságok ellene eljárást indítottak.

 

Szintén december 21-én, délután 18:00 óra körül a rendőrséget súlyos közúti balesethez riasztották Batizon. A helyszínre érkezve a hatóságok megállapították, hogy gázolás történt. Egy 67 éves szatmárnémeti férfi vezette azt a személygépkocsit, ami elütött a gyalogos átjárón egy idős hölgyet.
 

A 74 éves batizi asszony szabályosan kelt át a gyalogosoknak felfestett útszakaszon, a sofőr azonban nem adta meg neki az elsőbbséget, valószínűleg a megengedett sebességhatárt sem tartotta be.

 

Az idős asszony súlyos sérüléseket szenvedett és kórházba szállították, a sofőrt pedig alkoholtesztnek vetették alá, aminek az eredménye negatív lett. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: